Vintage Kleding

Vintage Clothing Amsterdam (Engelse tekst)

 

 

 

Amsterdam is de stad van de mode. Sommigen zeggen dat de anderen achterlopen. Toch zijn wij van mening dat de stad erg cool en trendy is. Hier is een kort overzicht: Amsterdam is een modebewuste stad. Het heeft een levendige cultuur en grote illegale liefhebbers. Enkele van de beroemde rondreizende musea in Amsterdam zijn: Anne Happyland Museum, Amsterdam ontvouwen Cloonsen. Maasland Bulighed Deense Ballet Museum en Nobelrup Geschiedenis Museum. Door het verhaal van één cultuur te vertellen, in dit geval de Nederlandse, is het duidelijk dat Amsterdam een echt artistiek land is.

Vintage Kleding in Amsterdam

Vintage kleding is iets waar mensen van alle rangen en standen zich op storten. Het is altijd interessant om in een kledingkist te snuffelen terwijl je op een bankje in het park zit, maar de dingen zijn veranderd. Vandaag de dag zouden we de term “vintage” toeschrijven aan alle kleding die vóór het huidige tijdperk zijn beste tijd heeft gehad.

Ondanks de universele connotatie van het woord “vintage,” zijn er een aantal originele vintage items in Amsterdam. Onder deze originele vintage items uit Amsterdam zijn: Gulda andinos, Wilma Sloosbergij,Victoria Buitendall, Judith Leenders, vrijgezellen garderobes in Artez. Amsterdammers Twisted Clothing is een ander origineel Amsterdams item.

Waar vind je vintage kleding in Amsterdam?

Amsterdam is een modestad waar mensen zich graag kleden. Merk op dat het beste van wat nieuw is, online te vinden is. Er zijn een aantal online vintage winkels die originele vintage kleding verkopen, maar als je items uit recente collecties van populaire ontwerpers Harri Lord, James en Jil Sander wilt zien en kopen, zul je in hun etalages moeten kijken.

Vintage is een concurrerend gebied geworden in de modewereld. Bekijk deze originele vintage designer kledingwinkels in Amsterdam: Del Carlo, hidden spot, Amsterdam met geluk, Shop2 spills, Fabrication & Memory, The happy little shop, Reasonably reasonable, The masterpiece, Urban fall en Vogue Amsterdam.

Voor afunky dameskleding:

Voor dappere mode:

Voor t-shirts en jeans:

Voor accessoires:

Originals, Inc. is een boetiek die zich specialiseert in kleine aantallen zeer originele designer draagbare artikelen uit assortimenten die normaal gesproken in geen enkele winkel te vinden zijn, online of offline, gecategoriseerd door diegenen die de grootste en meest diverse collectie van vintage, retro, mode en casual trends van over de hele wereld laten zien. Item uit collecties originals International wordt alleen verkocht bij shop.originals.com

Ondanks de populariteit van blogs en sociale netwerksites waar mensen foto’s posten van wat ze dragen en anderen vragen stellen over hun outfits, blijft Originals trouw aan haar oorspronkelijke filosofie van Niet vragen, niet vertellen. Enkele van de vertrouwde en professionele online vintage winkels zijn:

eanbagsbyjeanbrucicc.com (jas)

eBay, Inc., dat sinds 1998 in de Verenigde Staten is gevestigd, is een van de meest alomtegenwoordige winkels op het web. Aan de hand van een gedetailleerde beschrijving van het product kunnen klanten bepalen of het product authentiek is en of er een echte verzending voor nodig is, of niet.

Primitive Man (www.Primitiveman.com)

Dit is een tweedehandswinkel en een vintagewinkel gevestigd in Rijn-hessen, Duitsland. Het is gespecialiseerd in kleding, accessoires en meubels.

wiredhive.com (www.wiredhive.com)

Dit is een online boetiek in de Verenigde Staten die zich richt op hipster mode met de nadruk op vintage en een Stewart-achtige persoonlijkheid.

ultraviolet.com (www.ultraviolet.com)

Dit is een online winkel die verschillende artikelen verkoopt, die hier kunnen worden gekocht en die zich specifiek bezighoudt met producten die worden beschouwd als vintage en retro. Bekijk alle verschillende producten die hier worden verkocht, aangezien de meeste uniek zijn en nog in zeer goede staat verkeren, gezien hun leeftijd.

Coexist.com (www.coexist.com)

Coexist is gevestigd in New York City en is misschien wel het bekendst om zijn Art Shoes-label.

linenshop.com (linenshop.com)

Een luxe Britse stoffenwinkel die herenkleding, woninginrichting, riemen, schoenen en tassen verkoopt.

Aan het eind van de dag moet je altijd onthouden, de tijd heelt, maar vintage stijl gaat nooit uit de mode.

lees meer:

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.