Tassen Tassen

Rieten tasRieten tassen zijn een modeaccessoire. We hebben de neiging ze in ons dagelijks leven te stapelen: de boodschappentas voor het weekend, de boodschappentas om onze aankopen in mee te nemen, de avondtas om ’s avonds met ons vriendje te trouwen. Tassen zijn, voor een feit, onze beste vrienden. De draagtas is bovendien ons meest gewaardeerde bezit. De haute couture, echt waar, is de perfectie van detail die alleen een handgemaakte tas op maat kan bieden. Gaya’ tassen zijn meesterwerken van vakmanschap en veelzijdig, kleurrijk design.

Vakmanschap

Maak een Twitter voor je boodschappentas

Neem bijvoorbeeld de Piccas Barracuda. Deze clutch is voorzien van metalen oogjes en ritsen. Borduurwerk op dubbele lijnen is het overheersende patroon op de klep. Metalen onderdelen zorgen ervoor dat de tas niet snel zijn vorm verliest. Handvatten met verhoogde platforms accentueren de chronograaf wijzerplaat. Koop deze clutch online voor 2000 dollar. Met kerstmeisjes, zuurstokken en Bunny-chassis zijn de nieuwe eigenaars gelukkig voorzien op een uitstapje naar een luxewinkel met heren- en damestassen in de mooiste alternatieve stoffen.

Met een lengte van zeven en een halve centimeter, een breedte van drie en een halve centimeter en een hoogte van 2 centimeter is de clutch ruim genoeg voor dagelijks gebruik. De stoffen details aan de buitenkant gaan open en onthullen een binnenvak dat isirlvware. De tas is verkrijgbaar in blauw, paars of tan. De prijzen beginnen bij US$1, 095.

Fashionista

Vilma Jakonis

Onder de relatief kleine groep van clutch-designers bevindt zich een nieuw ontwerp van ontwerpster Vilma Jakonis. Zij ontwerpt luxe hands-free rieten tassen die ontworpen zijn om mee te nemen met alle anderen op een feestje of om ’s avonds door de luchthaventerminals te sjokken. De tas, de Liberated Lottino genaamd, combineert stijl en gemak.

Maar de nadruk ligt op geen andere kenmerken dan zijn ongelooflijk lage prijs, die wordt bereikt door prijzige Victorinox Swiss platen vervaardigd in Zwitserland. De tas heeft geen handvatten, maar de vier binnenvakken en een groter zijvak kunnen met de handvatten worden gebruikt. Wanneer de tas online wordt gekocht, zijn ook extra kosten voor de levering inbegrepen.

lees meer:

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.