Klanttevredenheid gegarandeerd!

Kledingreparatie Eindhoven

 

 

 

 

Klanttevredenheid gegarandeerd!

Waarom voor ons kiezen? Omdat we zo tevreden zijn met onze eigen klantervaringen dat we onze eigen klanten altijd promoten. Maak uw winkelervaring compleet door te kiezen uit een breed scala aan kledingstukken, alle prijzen zijn eerlijk en vriendelijk. Wij hebben een verscheidenheid aan designer merken en onze prijzen zijn net zo concurrerend als sommige van de bekende merken, zoals Marion & Co.

Klanten die ervaring met ons hebben kunnen hun suggesties voor de kleding die ze moeten laten repareren of veranderen, of misschien is een nieuwe outfit nodig. Advies en suggesties van vorige klanten zijn ook nuttig en zeer nuttig suggesties voor de beste keuzes. Onze producten zijn altijd up to date met de laatste trends in designer kleding.

Onze ervaren kleermakers en leidinggevenden werken met elke klant samen als een team om een creatieve oplossing te ontwikkelen voor de behoeften van de klant. Een van onze belangrijkste doelstellingen is te luisteren naar onze klanten om van hun fouten te leren. Dit helpt onze winkel uiteindelijk om zijn productlijn te verbeteren en uit te breiden.

We horen bijvoorbeeld vaak van klanten dat hun jeansmaat 10 te lang is. Deze klanten lijken niet te weten wat hun juiste maat is, dus laten ze hun spijkerbroeken aanpassen om ze te passen. Helaas past de spijkerbroek na een aanpassing niet meer helemaal. Vaak gebeurt dit omdat de klant een paar kilo is aangekomen of afgevallen. Klanten zijn de ogen en oren van onze ontwerpers. Zij geven ons nuttige informatie, dragen oplossingen aan en al snel kunnen wij onszelf behoeden voor een herhaling van dezelfde fout.

Een van onze meest succesvolle klanten was een heer die een gloednieuw pak kocht voor een bruiloft. Hij had een pak nodig met de juiste proporties. Omdat hij wist dat hij een gulle bui had, bracht hij het pak binnen zonder extra kosten. Hij kwam binnen met het pak aan, en hoewel het perfect paste, voelde het gewoon niet aan alsof het behoorde tot de pakmaat die hij verwachtte. Het was een goede indruk van hem die het geluk had opgemerkt te worden door een personeelslid. Omdat hij zelf geen ontwerper was, benaderde deze heer het bedrijf dat hem stofstalen leverde. Zij interpreteerden feilloos de wensen en gaven hem precies wat hij nodig had. Nooit gaven ze suggesties of afgeleide ideeën, alleen hulp bij het repareren van wat niet werkte. Uiteindelijk werd het pak verkocht, aangepast en op maat gemaakt.

Helaas liet de dood van deze heer het bedrijf achter met een grote erfenis. Omdat er geld te verdelen was onder een groot aantal echtgenotes, heeft hij ons ongeveer tien jaar geleden verlaten. Helaas was dat maar tijdelijk. Van toen af aan was hij een ander soort koper, die vooral geïnteresseerd was in koopjes en nooit in merkkleding. Wij boden hem gratis aan kleding te ruilen met een andere klant als hij tevreden was, en dat was dat.

Als u een kledingwinkel hebt en op zoek bent naar een kwaliteitskoper met goede bedoelingen, aarzel dan niet om hen op te zoeken. Besteed tijd aan het zoeken naar aanknopingspunten. Als u dat doet, komt u vast en zeker een koper tegen met een zeer ruim aanbod van kleding, die gewoon wacht op een goed aanbod.

lees meer:

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.