Hoe kiest u de juiste kleding voor uw bedrijf?

Recycle kleding

 

 

 

Ons doel is om consumenten een kwaliteitsproduct aan te bieden tegen een redelijke prijs. Onze recycle kleding is tot 50% koeler dan de winkelprijzen, en kan thuis in de wasmachine gewassen worden.

Steenbergen is gespecialiseerd in zachte gebruikte recycle kleding en accessoires tegen goedkope prijzen. Omdat we al meer dan 40 jaar leveren aan de lokale kringloopgemeenschap, hebben we geleerd wat we kunnen hopen van de markt. Daarom lopen we nu voorop in pyjama’s en broekjes en spijkerbroeken. Voor het milieu is gezorgd, ons bedrijf stelt zich tot doel om dag na dag ons steentje bij te dragen aan het milieu. Onze hoofdactiviteit is het milieu te voorzien van 100% van hun benodigde zuurstofbehoefte. Met onze kant-en-klare beschikbaarheid van kleding, accessoires en toiletartikelen is er geen enkele reden om iets weg te gooien! Zelfs onze consumenten vertellen ons met trots hoe blij ze zijn met alles wat we leveren.

Een bezoek aan onze tweedehandswinkel brengt niet alleen kleding, maar ook tassen, schoenen, accessoires en huisraad mee naar huis. In deze moeilijke economische tijden zijn tweedehandswinkels een belangrijke bron van inkomsten voor de gemeenschappen.

Ons doel is om de consument 100% tevredenheid te bieden. Als u op zoek bent naar een nieuwe outfit, hebben wij een verscheidenheid aan kleding om uit te kiezen. Al onze kleding voor kinderen en maten zijn gemaakt van de zachtste stof. Al onze handtassen zijn getoverd voor de consument om zich heel speciaal te voelen. Onze jassen zijn altijd ontworpen voor de consument om met alles gedragen te worden. Onze broeken en jeans zijn gemaakt om veelzijdig en betaalbaar te zijn voor de consument die op zoek is naar kwaliteit.

Net als onze medewerkers die al sinds het begin bij ons zijn, is een spijkerbroek van Stenbergen gemakkelijk te herkennen. Ons bedrijf noemt zichzelf met trots de tussenmaat-onderneming omdat wij jeans, shirts, schoenen en andere artikelen verkopen in de maten die de consument (u dus) ook daadwerkelijk draagt. Onze klanten variëren van 0 tot 99 jaar en zijn altijd op zoek naar de beste deal die er is, en dat is zeker niet veranderd. Ons bedrijf is in staat geweest om in de voorhoede van de mode te blijven door een slordig bedrijf te zijn dat voortdurend heeft moeten innoveren en zijn bedrijfsmodel heeft moeten aanpassen om te kunnen blijven voortbestaan.

lees meer:

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.