Hoe een video af te breken

Colonie de fourmis

Maar kijk uit, roofmieren staan klaar om je aan te vallen, of wachten ze gewoon op het juiste moment om je te vangen?

Ik zei je dat er een video post gepland is. Geniet van de video, of niet, en sla de volgende over!

Goedemiddag! Het is tijd voor mijn eerste video over mieren! Zoals jullie weten, concentreert mijn bedrijf, Das Ant Net, zich op het op een buitengewone manier in beeld brengen van Colonie de fourmis, waarbij de evolutie van mieren overtuigend wordt getoond; voor mij is niets zo opwindend als observeren hoe dieren werken. In dit geval ga ik een belangrijk punt naar voren brengen: de kracht van “verheven zintuigen”. Dat wil zeggen, mieren kunnen krachten waarnemen die een beetje hoger liggen dan wij.

In een video bespreek ik de rol die de reukzin, het gehoor en het gezichtsvermogen spelen bij het identificeren en bemonsteren van merkwaardige zaken in de atmosfeer van een gebouw. In de ordelijke wereld van het geheim zijn de kogelmieren van belang. Het loont om dit vermogen te hebben! Om dit grote plaatje compleet te maken, moeten we lezen: “Zoals een binnenvallende mier, voortkomend uit de grond of een blad, OF alles uit de grond of het hele blad.” Het richt viel nog de kennis van de wereld.

Dus zoek wat mieren, en observeer ze in hun doorzichtige wereld. Geef deze informatie energie. Het is je nieuwe levensweb! Binnen je leven, kun je nastreven wat je wilt. Als je wilt helpen, kun je het volgende doen: Je kunt de Horn Toko App ( http://www.horn-toko.de ) bezoeken en via Twitter ( (@horn_toko) )

details verstrekken over uw verwachtingen voor activiteiten, tentoonstellingen, enz. Anderen kunnen zich bij je aansluiten en belangrijke informatie verduidelijken. U kunt ook lid worden van het geheime genootschap van de hoorn toko ( http://horntoko.org/downloads/ met @HornToko ) .

Hoe te kijken:

1. Upload uw video naar YouTube ( https://www.youtube.com/ ).

2. Neem uw smartphone mee

3. Volg de instructies voor het bekijken van een video in “Paint mode:”

-Foto’s maken met je camera

-Selecteer de schermpositie met knijpbewegingen

-Teken een rechthoek op het scherm en kopieer de coördinaten, voor het geval je iets interessants vindt! Een Facebook-account kan trouwens een heel doeltreffend middel zijn om deze gebeurtenissen te publiceren. Is je mobiele telefoon groot genoeg?

4. Mag een luidspreker u eraan herinneren, dat dit een geheim genootschap is?

(Als je de video zo leuk vindt, overweeg dan de aanschaf van een boek met aanvullende informatie!)

Een betere manier om te kijken (voor jou, niet de mier!)

Wanneer u een video bekijkt via de Horn Toko App ( http://www.horn-toko.de ), gebruik dan de camera van uw telefoon om de gewenste foto’s te nemen. Gebruik een app “World Tracking” om uw waarnemingen te posten terwijl u op pad bent.

Ik ga jullie ook een video tonen die jullie interesseert, maar nog niet geüpload heeft naar YouTube, over het thema “Konijnenwezelaars” (daar kunnen jullie ook jullie foto’s posten en andere doeners ontmoeten)!

Lang geleden verliet een tandarts de tandartspraktijk in Villach, terwijl hij een kopje thee dronk, toen hij een konijnenwezel zag, die zich ergens onder aan de klif had verstopt.

In deze video kunt u veel van de taken observeren die dieren uitvoeren, waarbij nauw afgesloten ruimten worden ingepakt met openingen voor de bloedsomloop, en hun basisgedragingen bestuderen. Overdag is dit misschien niet zo gemakkelijk te zien: veel onderzoekers maken gebruik van de objectieve verificatie van gedrag (uitgevoerd door wetenschappers met een wetenschappelijke achtergrond) als een benadering om signalen en andere regulerende reacties van dieren te identificeren.

Tips voor succes:

Verzamel informatie van de ingang van uw gebouw. Dit kan betekenen een kardjeebe ruimte, schoorsteen bezoek omstandigheden, dak en/of open lucht gewelven. Voor mij betekent dit honderd initiatieven, maar er is ook altijd een weg dieper onderzoek dat je vaak veel meer informatie oplevert (bekijk deze blog over Facebook status updates na overlijden!).

Verzamel het nodige materiaal om de habitat klaar te maken voor observatie. Hier kun je zelf ervaren hoe je een klif afbreekt, of wat het afplakken van een ruimte onder je mierenhok eigenlijk inhoudt.

Zorg ervoor dat het mierengebouw toegankelijk is vanuit een vernauwd gebied. Ervaren exploitanten zullen meestal in staat zijn te voorkomen dat mieren, of zogenoemde “gemene mieren”, een nest in het gebouw bouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.