Gezonde Snacks Voor Baby’s

Beste babyvoeding

 

 

Wij begrijpen het belang van het eten van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen uit verschillende voedselgroepen om een gezond en evenwichtig dieet op te bouwen en te behouden. Als verantwoordelijke ouder is het uw plicht om ervoor te zorgen dat uw gezin veel soorten voedzaam voedsel eet. Daarom richten wij ons op gezonde en verse snacks voor baby’s en peuters.

Onze Frootie-winkel heeft veel fruit, knapperige en verse groenten, natuurlijke voeders en melk. zuigelingenvoeding, vis-, soja- en rijstmelk behoren tot de beschikbare opties. Als ouder kun je er zeker van zijn dat je goed hebt ingekocht en gegeten voor de komst van je baby. Aangezien er dagelijks veel baby’s op bezoek komen, kunt u proberen een gezond tussendoortje voor uw baby klaar te maken. Dit helpt voorkomen dat de spanningen van gisteren binnenkomen. Verder kunt u proberen het lievelingseten van de baby dagelijks af te wisselen om gedoe te voorkomen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat u een kind niet moet dwingen om te eten, vooral als het nog aan het leren is. Denk bij het inpakken van een voedzaam tussendoortje aan de volgende tips:

Probeer stukken fruit met schil te vermijden, want die bevatten veel natuurlijke suikers. Heel fruit is een betere keuze.

Overweeg een snackreep als alternatief voor een reep. Een snackreep bevat waarschijnlijk volkoren fruit, volkoren granen en een vezelrijk tussendoortje. Is het niet beter om een snackreep te nemen in plaats van een reep?

Kijk online voor babyvoeding coupons. Veel coupons worden online gegenereerd en u kunt aanzienlijk geld besparen door klanten door te verwijzen. Doe uw voordeel met deze coupons.

Koop niet te veel vruchtensappen, vooral niet die met de vermelding “100% vruchtensap”. Afgezien van de pulp die wordt verwijderd, bevatten de meeste vruchtensappen niet meer dan een paar procentpunten echt vruchtensap. De pulp die overblijft na het persen kan worden gebruikt in babyvoeding.

Vers is het beste. U kunt kiezen voor een bevroren banaan of een glas bevroren sap. In de meeste gevallen is de kwaliteit van het sap beter dan die van een pak supermarktmelk. Bij een recent bezoek aan onze plaatselijke supermarkt vond ik een speciale aanbieding: 2 bevroren bananen voor $5,00 en een pak melk. Wat was beter? Het was duidelijk dat de bevroren banaan beter was dan de melk. Waarom? Hij was vers.

Sla het voorgebakken diner over dat in de meeste restaurants wordt aangeboden. Dat eten kan op geen enkele manier zo gezond zijn als het klinkt. Voor bevroren voedsel is verstoken van een heleboel vitaminen en mineralen die gemakkelijk vernietigd worden tijdens het vriesproces. De versie van kippenbotten die de meeste restaurants aanbieden is echt misselijkmakend. Ze zien er misschien goed uit, maar zijn ze ook vers en lekker? Ik zou zeggen van niet.

lees meer:

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.