Een carrière in de media,

Jongen – Ik herinner me dat ze op de middelbare school Camera geïmproviseerd lassen noemden, dus we hadden veel plezier om erover te leren. Weet je nog hoeveel filmtijdschriften er elk jaar uitkwamen? En hoe ze interviews lieten zien met het nieuwste Red Book, terwijl ze door de nieuwste exclusieve apparatuur van Welders bladerden? Ik had geen idee. Zo ontdekte ik dat fotografie echt een creatieve kunstvorm is.

pulitzer Career Center

Ik wist dat ik een carrière in de media wilde nastreven, met name regisseren, maar ik wist dat ik training nodig zou hebben. Het pulitzer Center for Media Arts and Design coördineert veel van de programma's en workshops die het leven verbeteren van degenen die een mediacarrière nastreven. Het unieke is dat de meeste trainingen tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden. Op die manier kun je, of je nu een student, een leraar of een werkende professional bent, de training en ervaring krijgen die je nodig hebt om vooruitgang te blijven boeken in het door jou gekozen interessegebied.

Het team van stagiaires

Met al het talent en de degelijke educatieve achtergrond was Boy vastbesloten om iets nieuws op tafel te leggen. Terwijl hij door de advertenties met "hulp gevraagd" bladert, ziet hij verschillende advertenties die erg op elkaar lijken. Het is tijd om iemand te bellen die aan het huren is. Degene die hij noemt is freelance fotografie. "Ik heb wat onderzoek gedaan nadat ik mijn cv had gemaakt en contact had opgenomen met een fotowinkel voor de assistent voor lasbenodigdheden. Ze waren erg behulpzaam met mijn curriculum vitae." Tijdens het sollicitatieproces blijft Boy professioneel. "Ik was in het begin nerveus, maar nu realiseer ik me dat de perceptie van de jongere generatie van lassen heel anders is dan mijn ervaring met de traditionele lasrecepten." Terwijl Boy erg trots is op zijn opleiding "Ik ben een wandelende illustratie van het feit dat duizenden anderen elke dag een leven-na-advocaat-legacy-boegbeeld-rijkdom op televisie en de Big Company Degrees gewoon iets betekenen."

"Ik wilde de showbusiness in als een niemand", geeft Boy toe. "Nu realiseer ik me dat ik mijn leven niet heb verspild met werken in bars of op straathoeken. Het is waar dat ik op zijn best mager was, maar ik wist ook niet anders." Het was nog maar een klein jaar geleden dat Boy tegen een goede vriend opschepte dat hij eindelijk aan land was gebracht in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. "Het kostte me 10 maanden om me af te vragen waarom iedereen het niet wilde doen", herinnert hij zich. "Nu begrijp ik niet waarom mensen blijven teleurstellen als het recht voor hun neus staat."

Sindsdien werkt Boy elke week op een andere locatie in Dubai, met internationale bedrijven totdat hij een baan in het buitenland krijgt. Hij heeft ook gewerkt met vrienden in Dubai en With Friends in Dubai, waar hij hen conversatie Engels en waardevolle culturele vaardigheden bijbracht. Voor jonge professionals als Boy is het een cultuurschok om wakker te worden en in een ander land te gaan wonen.

Een baan krijgen in Dubai is een fulltime baan. De stad is altijd druk. "Er zijn op elk moment meerdere projecten gaande. Hoe meer projecten je doet, hoe meer geld je verdient", zegt hij. Afhankelijk van het bedrijf dat u inhuurt, kunnen werkgevers in Dubaiisse overal tussen de $ 40.000 en $ 200.000 verdienen.

Als het gaat om het vinden van een baan, raadt Boy aan om een ​​wervingsbureau in te schakelen. "Veel mensen hebben de hoopvolle uitkomst dat ze vinden wat ze echt willen doen en misschien in de branche van hun dromen gaan werken en uiteindelijk beseffen dat het niet realistisch is", adviseert hij. "Ik had een vriend die een baan bij een marketingbedrijf nam en nu in het ziekenhuis ligt. Ze heeft een passie voor wat ze doet en houdt van wat ze doet."

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.