De Top Tien Duurste Game Ontwikkeling

Fotograaf Den bosch

 

 

 

Ze nemen foto’s als ze in een bepaalde staat zijn. In de eerste staat, drukken ze niet op hun camera. In de tweede staat, drukken ze op de camera. In de derde staat, drukken ze eindelijk op hun camera’s. Voor elke staat zijn er een aantal foto’s beschikbaar waaruit iemand kan kiezen. Dit geeft de fotograaf de mogelijkheid om een vrij kleine set van beelden die het grootste deel van de markt dekt te creëren. Dat gezegd hebbende, als je besluit je brood te gaan verdienen als fotograaf, zul je waarschijnlijk op de hoogte moeten blijven van de huidige technologische ontwikkelingen en eventuele technische vooruitgang. Als een algemene plaats om te beginnen kijken zou een site als magi.es of zelfs gewoon photographytube.com zijn.

Met dat gezegd te hebben, is het zo eenvoudig om met fotografie te beginnen. Je zou moeten beginnen met Photoshop als je er nieuw in bent. Als beginner is dat waarschijnlijk genoeg, maar naarmate je meer ervaring opdoet en je vaardigheidsniveau stijgt, zou je in staat moeten zijn om naar andere plug-ins en programma’s te gaan kijken om er meer te vinden die je wilt gebruiken. Blader door enkele van de populaire foto bewerkingsoplossingen en begin met het maken van een aantal van uw eigen. Wat je wilt doen als je je eigen foto’s maakt, is een manier gebruiken om je foto’s digitaal te organiseren. Je zou bijvoorbeeld een script in Photoshop kunnen schrijven om iets te doen wat Adobe Photoshop niet kan. Met gamefoto’s kun je je opties ondersteunen door origineel artwork van je gamekarakters te maken.

Als medium moet u oppassen dat u niet op de tenen van de verstrekte licentie gaat staan. Met andere woorden, je moet het fair use overwegen voordat je het toepast. Polygon heeft een volledige lijst van work arounds en richtlijnen, dus doe er je voordeel mee voordat je je foto daadwerkelijk plaatst. Je zou bijvoorbeeld niet in staat moeten zijn om je kunstwerk gewoon te posten als het is gemaakt voor een ander doel, zoals een achtergrond of swag. Als een van deze aan de foto zijn toegevoegd op een manier dat het inbreuk maakt op de kern van een derde partij, dan kun je in de problemen komen als er niet voor wordt betaald.

Beschikbaarheid

Ik zal u enkele statistieken geven betreffende het aantal spelvergunningen en het totale aantal spellen in ontwikkeling. Laten we eens kijken naar de top tien van duurste kolossen op het gebied van spelontwikkeling, volgens de cijfers. Strategy Command 40 (CTr 40) – 75 miljoen dollar Star Control II (strc2) – 30,5 miljoen dollar Crusader Kings (crk2) – 10 miljoen dollar Warcraft II: Orcs & Humans (wc2) – 7,4 miljoen dollar Starcraft II: Wings of Liberty (sc2) – 3,9 miljoen dollar Battle Lord (bml) – 3,5 miljoen dollar Command and Conquer: Renegade (crn) – 3 miljoen dollar Total War: Shogun 2 (twr2) – 2,6 miljoen dollar Total War: Rome II PC – 2,6 miljoen dollar

De gemiddelde gamerlicenties lopen in de $5 miljoen dollar range, dus ga niet te gek doen met de licenties. Als gamer die foto’s wil maken, vind ik het wel leuk om licenties te krijgen. Je kunt foto’s maken op je memory stick, wat geweldig is als je op een mobiel apparaat zit. Persoonlijk plaats ik mijn camera dus graag in mappen en dat zit bij de licenties inbegrepen. Een ding dat je in gedachten moet houden bij het samenstellen van de licentie is dat je je licentiegever op de hoogte moet brengen als je “inbreuk wilt maken op de licentievoorwaarden of meer dan één beeld tegelijk wilt nemen van hetzelfde spel op dezelfde plaats of op hetzelfde moment”. Als u en uw licentiehouder vrienden zijn, is dat ook in orde. Als u dat niet bent, moet u hen vertellen dat het uw vergunning is en u zult schriftelijk op de hoogte worden gebracht.

Fire Emblem Heroes is een van de weinige games waar je geen licentie voor nodig hebt. Je kunt foto’s maken van de meeste personages die je bestrijdt en die uploaden naar sociale media of een online opslagmedium. Het komt ook met Hero Mode. Als je geïnteresseerd bent in gevechten, moet je tijdens de lancering een exemplaar van het spel oppikken. Deze crossover is een goede indicatie dat het spel de potentie heeft om meer geld te genereren na de release. En niet te vergeten dat het ook een geweldige crossover is met competitief gamen. Als je een fan bent van Nintendo, zul je genieten van het spel. Als je een fan bent van competitief gamen, zul je genieten van dit spel!

lees meer:

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.