10 redenen waarom je T-shirt moet zijn

 

 

T shirt kinderen

 

FURROOT gepatenteerde T-shirt pullover

Een Furrotto pullover T-shirt is een nieuw soort T-shirt voor kinderen. Het is een kledingstuk van hoge kwaliteit om de volgende redenen:

1. Gigantische ballen emails bevelen mode. Bergleeuwen die dreigen je lichaam, je geest en je ziel te verslinden.

2. De blote metalen spandex laat je vrij voelen en wiebelen.

3. De super zachte stof kan niet bijten, kan niet scheuren, en kan niet stain.burns tandarts stoel?drowns profiteerde van het, of zelfs partij hoorns herrie maken.

4. Kinderen voelen zich op hun gemak met jou in de buurt. Ze zijn altijd in beweging, uitglijden en enkels verdraaien is niet veilig.

5. Geen naadtoeslag en geen voering zorgt voor een iets warmer kledingstuk.

6. Door uw kinderen te beperken tot slechts twee of drie veilige kledingstukken, bespaart u geld. Met één hoeft u niet steeds een nieuwe selectie te kopen.

7. Bont zal niet bijten, zal niet krabben, en zal geen littekens. brandwonden tandarts stoel? verdrinkt profiteerden van, of zelfs maken partij hoorns herrie.

8. Geen losse eindjes. Je kinderen kunnen, eindelijk, worden wie ze willen zijn.

9. Geen ontsmettingsmiddelen om mee te paraderen in het gangpad.

10. Geen goedkope ritsen.

11. Alle T-shirts zijn handgemaakt en “oven”, dat wil zeggen, met de hand geweven. Dit is omdat kinderen hard zijn voor kledingstukken en ritsen (vooral voor kleine knoopjes), en T-shirts van goede kwaliteit zijn erg duur in een kledingindustrie die al overbelast is.

12. Geen vervaging. Verbleken op zich is slecht, want het betekent dat het kledingstuk niet bedoeld is om tegen een stootje te kunnen. Integendeel, het T-shirt van uw dochter zal langer meegaan dan elke jurk die u voor haar koopt.

13. Je kinderen zijn schattig. Sterker nog, ze zullen waarschijnlijk schattig zijn voor jou.

14. Je voelt je goed als je een T-shirt aantrekt. Je stemming is licht.

15. U kunt vintage voor zeer betaalbare prijzen online vinden. Sommige van de vintage T-shirts op zullen echt vintage zijn en niet een imitatie van een echte vintage T in de economisch geprijsde range. Gok met dat over fikse markup van een lokale vintage winkel, die tol zal eisen op uw kostbare, in elkaar gehouden, tijd-versleten T-shirt. Bij gokken win je zeker, maar je wint koeler als je in een online casino bent.

16. IJzige kou in New York City tijdens een Places in New York City lezing, een paneldiscussie, of een boek lancering partij. Beroemdheden van hoog niveau tot atleten van hoog niveau, de movers en shakers van de movers en shakers wereld, en niet te vergeten de movers en shakers zelf die een echt statement maken in het nu-en-nu van iets, wat dan ook.

17. Persoonlijke stijl. Als het iets is in je styling, zal je T-shirt iets zeggen. Als je een socialite bent met een persoonlijke stijl, dan weet je wat het is. Hoe het te dragen. Hoe het niet te dragen.

18. Nachten in de stad. Als socialite moet u op de hoogte zijn van de manieren om een cultureel fenomeen te lanceren. Op TV komen, besproken worden, rondhangen in de hipste nachtclubs, en naar de nachtclubs gaan, zullen u misschien veranderen. Misschien zal je meer opgemerkt worden. Als je in de nachtclubs bent, in de rij staat om op TV te komen, of in de publieke belangstelling staat, zal je focus anders zijn. Uw persoonlijke stijl zal naar buiten komen.

19. Uw invloeden. Uw invloeden kunnen echte vrienden zijn, collega’s, buren, oude leraren, vrouwelijke bazen, mannelijke fantasieën, smaakmakers, en ja, zelfs oudere familieleden. Deze mensen waar u rekening mee houdt en op vertrouwt, kunnen u perspectief geven, u in staat stellen uw marketingideeën aan te scherpen, en u de weg wijzen naar nieuwe grenzen. Ze zijn een zeldzame soort, maar ze hebben wel een zeer nuttige eigenschap. Zij zijn voortdurend bereid en in staat om u nieuwe ideeën en inzichten te geven.

20. Telkens als je je echt op je gemak wilt voelen, trek je je favoriete T-shirt aan.

21. Nonchalant, ongedessineerd, comfortabele pullover. Je bent vrij om je zachte zelf te uiten zonder veel te onthullen. Voeg iets extra’s toe, zoals een trui, of een jasje, of een vest. Het hoeft er niet uit te zien alsof je te hard je best doet.

22. Dress to Impress, business casual, een smart casual, een mix natuurlijk. Dit is het meest zorgvuldige wat je kunt krijgen.

lees meer:

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.